Vijesti | 17 svibnja, 2024

Uzbudljiva vijest: Prostoria upravo objavila da otvara dva salona u Chicagu

Najpoznatiji domaći brend dizajnerskog namještaja intenzivno se širi na američko tržište

Autor: Haus

Prostoria se intenzivno širi na američko tržište otvaranjem dvije podružnice u Chicagu. Kako su upravo objavili, 10. lipnja otvaraju flagship salon u River Northu u Chicagu te showroom u istome gradu, u čuvenoj zgradi The Mart. Otvorenje drugog salona korespondira s otvaranjem NeoCona, popularnog američkog sajma za opremanje interijera koji se održava upravo u The Martu.

“Riječ je o povijesnom trenutku za sam brend, naše djelatnike, ali i za hrvatsko gospodarstvo. Naša otvorenost prema izazovima, ulaganje u resurse, snažan odjel razvoja i dizajn rezultirali su kolekcijom koja podjednako sadrži klasičniji dizajn, ali i inovativne komade ikoničkog dizajna. Zajednička im je poveznica vrhunska udobnost i dugotrajnost. Prostorijin flagship salon u Chicagu demonstrirat će kako ovi različiti karakteri mogu harmonično bivati zajedno u interijeru”, poručili su iz najpoznatijeg domaćeg brenda dizajnerskog namještaja koji se izrađuje u tvornici u Hrvatskom zagorju.

Prostoria na sjevernoameričkom tržištu

Vijest je komentirao vlasnik Prostorije, Tomislav Knezović:

“Prostorijin tim je uzbuđen što će prezentirati naš dizajn i majstorstvo izrade namještaja sjevernoameričkoj zajednici arhitekata i dizajnera. Udobnost koju istražujemo u namještaju odraz je naše brige za kvalitetniji doživljaj života. Dizajn nas je prije dvanaest godina lansirao na ovo istraživanje koje je za nas postalo prava odiseja izrade udobnog namještaja s kojim želite provesti veći dio života.”

Prostoria, nova kolekcija
Fotelja Buffa (Numen/For Use) Foto: Prostoria

Inače, Prostoria je nedavno, uz još neke brendove iz regije, na milanskom sajmu namještaja predstavila nove kolekcije o čemu više možete pročitati ovdje.